Servicii foto și video în Cluj

Servicii oferite

Moto-ul nostru este: „Fii bun în ceea ce faci! La un moment dat, nu va mai fi nevoie să te prezinți deoarece te vor prezenta faptele tale”.

Pe scurt, transformăm momentele speciale în amintiri de neuitat prin intermediul serviciilor noastre foto și video profesionale. Suntem dedicați să capturăm esența fiecărui eveniment, oferindu-vă imagini și videoclipuri de înaltă calitate care vor rămâne prețioase pentru toată viața.

Ce facem?

Botezul este un moment sacru și emoționant, iar echipa noastră este aici pentru a surprinde fiecare detaliu al acestui eveniment unic. De la ceremonia religioasă până la petrecerea de după, vom documenta toate momentele importante pentru ca voi să vă bucurați de amintiri frumoase și autentice.

Oferim pachete complete care includ fotografii, videoclipuri, tablouri personalizate și albume foto.

Servicii Foto și Video pentru Botez

Oferim ședințe foto tematice pentru ocazii speciale precum ziua de Crăciun, Paște sau zile de naștere. Atmosfera caldă și primitoare a studioului nostru asigură un cadru perfect pentru fotografii care reflectă spiritul sărbătorilor și bucuria momentelor speciale.

Fiecare ședință este personalizată pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor tale, garantând imagini de calitate superioară.

Unde ne găsești? 

În Cluj-Napoca, pe strada Mikó Imre, nr. 8

Ședințe Foto la Studio

Ziua nunții este una dintre cele mai importante zile din viață, iar noi suntem aici pentru a ne asigura că fiecare moment este surprins perfect. Capturăm emoțiile, tradițiile și bucuria acestei zile speciale, de la pregătiri și ceremonie până la petrecerea de nuntă.

Oferim pachete personalizate care includ fotografii și videoclipuri de calitate superioară, pentru a transforma ziua nunții într-o amintire de neuitat.

Servicii Foto și Video pentru Nuntă

Absolvirea este un moment de mândrie și realizare, fie că este vorba de clasa a IV-a, a VIII-a sau clasa a XII-a. Oferim servicii foto și video pentru a surprinde festivitatea de absolvire și banchetul, punând în valoare prieteniile și momentele speciale trăite alături de colegi și profesori.

Albumele foto personalizate și ședințele foto individuale sau de grup vor păstra vii aceste amintiri pentru totdeauna.

Servicii Foto și Video pentru Absolvire

Fie că este vorba de un majorat sau de o aniversare a copilului, suntem aici pentru a captura momentele de bucurie și emoție care fac această zi unică. Vom surprinde fiecare detaliu, de la decoruri și tort până la momentele de distracție alături de familie și prieteni. Cu ajutorul nostru, vei avea amintiri frumoase care vor dura o viață întreagă, perfect surprinse în fotografii și videoclipuri de calitate superioară.

Servicii foto și video pentru zile de naștere

La Timo Studio, ne mândrim cu seriozitatea și punctualitatea noastră, asigurându-ne că fiecare proiect este realizat la cele mai înalte standarde și livrat la timp. Oferim servicii complete și personalizate, adaptate nevoilor și dorințelor fiecărui client, pentru a crea amintiri unice și de neuitat. Atenția noastră la detalii și angajamentul față de calitate sunt evidente în fotografiile și videoclipurile pe care le realizăm.

De ce să ne alegi pe noi?

0741 992 474

0743 813 581

Cluj-Napoca, Strada Imre Mikó, nr. 8

Servicii foto și video în Cluj

contact@timo-studio.ro

Servicii foto și video în Cluj
Servicii foto și video în Cluj