Servicii foto și video în Cluj

Vino la o ședință foto cu tematică și bucură-te de amintiri speciale!

Bine ați venit la Timo Studio din Cluj-Napoca, locul unde amintirile prind viață prin intermediul ședințelor foto profesionale la studio. Indiferent dacă sărbătoriți Crăciunul, Paștele, o zi de naștere sau orice altă ocazie specială, noi suntem aici pentru a captura momentele frumoase și unice din viața voastră.

Unde ne găsiți?

În Cluj-Napoca, pe strada Mikó Imre, nr. 8

Fotografia de studio

Fotografiile sunt o modalitate minunată de a păstra vii amintirile speciale. Ele ne permit să retrăim momentele fericite și să împărtășim bucuria cu cei dragi. O ședință foto la studio oferă cadrul perfect pentru a crea imagini de neuitat, care vor deveni adevărate comori de familie.

La Timo Studio, înțelegem cât de importante sunt aceste momente pentru familie și cei dragi. De aceea, punem accent pe elementele decorative și pe experiența pe care o oferim în cadrul ședințelor foto. Fiecare ocazie specială merită să fie surprinsă într-un mod profesionist și artistic, iar noi suntem aici pentru a vă ajuta să realizați acest lucru.

Importanța amintirilor

O ședință foto la studio nu înseamnă doar realizarea unor fotografii, ci și o experiență de neuitat. Atmosfera relaxată și plăcută din studioul nostru vă va face să vă simțiți confortabil și să vă bucurați de fiecare moment. Indiferent de tematica aleasă, vom colabora cu voi pentru a crea un cadru perfect care să reflecte personalitatea și dorințele voastre.

Crăciunul, cu farmecul său aparte, poate fi cuprins în decoruri festive, pline de magie și culoare. De la luminițe strălucitoare la brazi împodobiți, vom surprinde spiritul sărbătorilor într-un mod autentic și cald. Paștele, cu simbolistica sa de renaștere și bucurie, va fi transpus în imagini pline de lumină și veselie. Ziua de naștere, un moment de celebrare personală, va fi capturată în cadre care să reflecte unicitatea și fericirea persoanei sărbătorite.

Experiențe frumoase și unice

Calitatea este esențială pentru noi. Tocmai din acest motiv acordăm o atenție deosebită imaginilor capturate cu ajutorul aparatului foto profesional. Fiecare detaliu contează, de la lumina perfectă la compoziția artistică, astfel încât fiecare imagine să fie o operă de artă.

Fotografii de calitate

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor și preferințelor voastre, oferim două pachete de ședințe foto la studio:

Pachetul de 60 de minute: Acest pachet este ideal pentru cei care doresc o sesiune foto rapidă, dar plină de momente frumoase. Într-o oră, vom crea o serie de fotografii care să surprindă esența ocaziei speciale.

Pachetul de 90 de minute: Pentru cei care doresc o experiență mai extinsă, acest pachet oferă o sesiune de o oră și jumătate. Vom avea mai mult timp pentru a experimenta diferite cadre și decoruri, asigurându-ne că fiecare fotografie este perfectă.

Mai jos sunt detaliate cele două pachete.

Pachete de servicii

Ședințe foto la studio

Pachet 1

 • 30 de poze digitale editate

 • calendar de birou

 • ședința durează 60 min

 • o ținută vestimentară (a clientului)

 • opțional: album foto cu 10 deschideri

Pachet 2

 • 60 de poze digitale editate

 • calendar de birou

 • 1 poză clasică A4

 • 4 poze clasice 10/15

 • ședința durează 90 min

 • 2 ținute vestimentare (a clientului)

 • opțional: album foto cu 10 deschideri

Ședințe foto profesionale la studio

0741 992 474

0743 813 581

Cluj-Napoca, Strada Imre Mikó, nr. 8

Servicii foto și video în Cluj

contact@timo-studio.ro

Servicii foto și video în Cluj
Servicii foto și video în Cluj