Servicii foto și video în Cluj

Plata online

Plățile online sunt ușoare, sigure și rapide. De acum poți să alegi pachetul dorit pentru evenimentul tău și să îl plătești online.

Știm, serviciile foto și video nu sunt tot timpul pe bugetul fiecăruia. Există perioade și perioade în viață.

Tocmai din acest motiv, prin intermediul partenerului nostru TBI Bank, poți să plătești în rate pachetele de pe site-ul nostru.

Zile de naștere

Pachet majorat

 

De ziua ta, bucură-te de un super vibe cu prietenii și lasă fotografiile în seama noastră. Yes, dacă alegi acest pachet vom surprinde și cele mai amuzante momente petrecute cu gașca ta!

Preț: 220 euro

 

 

Pachet majorat plus

 

Pachetul acesta este pentru tine dacă vrei o amintire în plus de la majoratului tău. Cu alte cuvinte, îți oferim mai multe poze digitale, mai multe poze clasice și un album foto. Sună bine, nu-i așa?

Preț: 310 euro

 

 

Botez

Pachet de bază

 

Botezul este despre emoție, lumină și credință, iar toate aceste elemente le transmitem cel mai bine prin imagini statice și dinamice.

Dacă vrei să ai amintiri reușite, acest pachet este potrivit pentru tine.

Preț: 420 euro

 

 

Pachet Silver

 

Tablourile sunt amintiri prinse într-un colț al casei, amintiri care spun povești frumoase și emoționante. Dacă îți dorești și tu un asemenea obiect, acest pachet este pentru tine. În plus, ai parte de mai multe poze digitale.

Preț: 520 euro

 

 

Pachet Gold

 

Ți-ar plăcea să ai ca amintire, un album care cuprinde cele mai frumoase momente de la botez? Dar în același timp, îți dorești un tablou și câteva poze digitale suplimentare? În acest caz, pachetul Gold este cea mai bună alegere.

Preț: 650 euro

 

 

Pachet Diamond

 

Te gândești cum să bifezi mai multe puncte de pe listă? Cu pachetul Diamond, ai al doilea fotograf la eveniment pentru mai multe poze inedite, tablou, album și filmare cu drona pentru cele mai spectaculoase cadre.

Preț: 760 euro

 

 

Nuntă

Pachet de bază

 

Bucurie, iubire, joc şi voie bună... Sunt doar câteva dintre cuvintele care descriu o nuntă reușită. Clipele sunt unice, iar amintirile eterne. Tocmai din acest motiv acordăm o atenție deosebită fiecărei imagini surprinse.

Preț: 720 euro

 

 

Pachet Silver

 

Știm, nu e ușor să planifici nunta perfectă. Mai mult, ziua nunții poate să fie destul de aglomerată. Astfel, putem organiza o ședință foto în altă zi față de ziua evenimentului. În plus, primești și un tablou foto A3 ca simbol al iubirii eterne.

Preț: 850 euro

 

 

Pachet Gold

 

Albumul! Un obiect cu o semnificație importantă. Asemenea unui cărți, albumul surpinde prin imagini un nou capitol plin de emoție și iubire din viața mirilor. Dacă îți dorești și tu acest element, pachetul Gold este cel mai potrivit pentru tine.

Preț: 920 euro

 

 

Pachet Diamond

 

Îți dorești mai multe poze inedite la evenimentul tău și filmare cu drona? Da, se poate! Cu pachetul Diamond poți să bifezi totul de pe whistlist și să îți surprinzi invitații prin cele mai faine cadre video surprinse de la înălțime.

Preț: 1.200 euro

 

 

0741 992 474

0743 813 581

Cluj-Napoca, Strada Imre Mikó, nr. 8

Servicii foto și video în Cluj

contact@timo-studio.ro

Servicii foto și video în Cluj
Servicii foto și video în Cluj